NOCARB ZSELÉSÍTŐ ALAPPOR "GUMICUKORKA"

Összetevők: konjac liszt, xantán

A növényi zselésítő egyaránt alkalmas édes és sós ételek készítésére: tortazselének, aszpiknak, stb. 

1 700 Ft

Gumicukorka:

  • 8-9g NoCarb "Gumicukorka" zselésítő alappor
  • 400 ml gyümölcslé (tetszés szerint víz és szörp kombinációja)
  • késhegnyi aszkorbvinsav
  • 1 evőkanál édesítő

A zselésítőt, édesítőt és aszkorbinsavat összekeverjük, majd folytonos keverés közben felöntjük gyümölcslével. Ha összecsomósodik, botmixerrel, vagy turmixgépben keverjük meg.

Főzzük össze, majd adagoljuk ki formákba. Tegyük hideg helyre kihűlni.

Az így készített gumicukorka megőrzi formáját és melegben sem olvad el.

Ha lágyabb állagú zselét szeretnénk, akkor kevesebb alapport használjunk.

ADATOK:

Kiszerelés: 100g

Márka: NoCarb

Beltartalmi érték (kötelező adatok):

100 grammra vetítve

Energia kcal/kJ: 171,3 Kcal

Zsír: 0,26g

Szénhidrát: 1,69g

Fehérje: 0,45g

Só: 0g

Rost: 80,3g

Tömeg

100 g/db