Nocarb Kakaós Muffin por

Az igazi diétás muffin alappor! Csak összekeveri vízzel, ízlésének megfelelő fajtájú és mennyiségű édesítővel és mehet a sütőbe 25 percre! Gyors, egyszerű, finom!

Nem tartalmaz:

  • szénhidrátot
  • cukrot
  • glutént
  • allergéneket
  • szóját
  • keményítőt
  • tejterméket- tejszármazékot
1 600 Ft
11 Ft / 1 g

Összetevők: élelmi rostok (cellulóz), tojáspor, 20-22% kakaóvaj tartalmú kakaó (11%), nátrium-hidrogénkarbonát (szódabikarbóna), savabyúságot szabályozó anyag: GDL (glükono-delta-lakton), sűrítőanyag: útifűmaghéj, konjac liszt, xantán, tara.

Hozzávalók 12db nagy muffinhoz, vagy 20x33 cm tepsi piskótához:

  • 1 zacskó Muffin por (150g)
  • 320 ml víz vagy növényi tej
  • 30 ml olaj
  • 120-130 g édesítő (ízlés szerint, a diétának megfelelő édesítő)

Elkészítés: A muffin porhoz adja hozzá az édesítőt, az olajat és a folyadékot és keverje el csomómentesen. A masszát adagolja muffin formába, vagy simítsa tepsibe, majd előmelegített sütőben 180 fokon süsse 25 percig. (tűpróba - a sütési idő és a hőfok függ a sütési funkcióktól /pl. légkeverés/ és sütőtől /pl. hagyományos/)

Átlagos tápanyagtartalom 100g termékben:

Energia: 1258 kJ / 300 kcal
Zsír: 12g
-melyből telített zsírsavak: 2g
Szénhidrát: 1g
-melyből cukor: 0g
Élelmi rost: 54g
Fehérje: 14g
Só: 0g