Kolbászos omlett


☆ Üsd a tojásokat egy keverőtálba egy csipetnyi sóval és borssal együtt

☆ Villával alaposan verd fel

☆ Szeletelj vékony karikára szárazkolbászt és újhagymát, és forró serpenyőben egy kis olivaolajon pirítsd meg őket

☆ Amikor a kolbászkarikák megpirultak, mérsékeld közepesre a lángot, és öntsd rá a tojást

☆ Közben mozgasd a serpenyőt, hogy egyenletesen elterüljön benne

☆ Mikor az omlett kezd megszilárdulni, de a közepe még egy kicsit nyers, szórj rá egy marék trapista sajtot

☆ Serpenyőlapáttal lazítsd föl az omlettet a pereménél, aztán hajtsd félbe

☆ Amikor az alja kezd aranybarnára pirulni, húzd le a serpenyőt a tűzről, és csúsztasd át az omlettet egy tányérra