
Kolbászos omlett
☆ Üsd a tojásokat egy keverőtálba egy csipetnyi sóval és borssal együtt
☆ Villával alaposan verd fel
☆ Szeletelj vékony karikára szárazkolbászt és újhagymát, és forró serpenyőben egy kis olivaolajon pirítsd meg őket
☆ Amikor a kolbászkarikák megpirultak, mérsékeld közepesre a lángot, és öntsd rá a tojást
☆ Közben mozgasd a serpenyőt, hogy egyenletesen elterüljön benne
☆ Mikor az omlett kezd megszilárdulni, de a közepe még egy kicsit nyers, szórj rá egy marék trapista sajtot
☆ Serpenyőlapáttal lazítsd föl az omlettet a pereménél, aztán hajtsd félbe
☆ Amikor az alja kezd aranybarnára pirulni, húzd le a serpenyőt a tűzről, és csúsztasd át az omlettet egy tányérra