Indiai tojásrántotta

Hozzávalók:
3 tojás
1 diónyi vaj
1 vastagabb szál újhagyma
1 fél zöldpaprika (vagy 1 chilli)
1 kávéskanál római kömény
1 kávéskanál tikka masala (vagy garam masala)
Feta (kb 50 gramm)
Petrezselyem
Currypor (elhagyható)
Pirospaprika


Serpenyőben felolvasztottam a vajat, rászórtam a felaprított hagymát, paprikát és egy fél marék petrezselymet, rászórtam a köményt és a masalát, elkevertem és 3-4 percig sütöttem kis lángon.
Közben a tojásokat kicsi sóval felvertem. Amikor puhák voltak a zöldségek, ráöntöttem a tojást, és kavargatva készre sütöttem, mint a sima rántottát.


Tányérra tettem, a tetejére fetát morzsoltam, megszórtam petrezselyemmel, curryporral, pirospaprikával.


Szeletelt kígyóuborkával tálaltam.