
Indiai tojásrántotta
Hozzávalók:
3 tojás
1 diónyi vaj
1 vastagabb szál újhagyma
1 fél zöldpaprika (vagy 1 chilli)
1 kávéskanál római kömény
1 kávéskanál tikka masala (vagy garam masala)
Feta (kb 50 gramm)
Petrezselyem
Currypor (elhagyható)
Pirospaprika
Serpenyőben felolvasztottam a vajat, rászórtam a felaprított hagymát, paprikát
és egy fél marék petrezselymet, rászórtam a köményt és a masalát, elkevertem és
3-4 percig sütöttem kis lángon.
Közben a tojásokat kicsi sóval felvertem. Amikor puhák voltak a zöldségek,
ráöntöttem a tojást, és kavargatva készre sütöttem, mint a sima rántottát.
Tányérra tettem, a tetejére fetát morzsoltam, megszórtam petrezselyemmel,
curryporral, pirospaprikával.
Szeletelt kígyóuborkával tálaltam.