Csodás csupacsoki torta

Hozzávalók a piskótához: 

1 tasak Nocarb kakaós muffinpor

3,5 dl víz

3 ek édesítő

30 ml olaj

Hozzávalók a töltelékhez:

2 ek cukormentes narancslekvár (vagy eperlekvár, vagy bármilyen ízű lekvár)

1 tasak kakaós pudingpor

2 dl növényi tej

3 ek édesítő 

0,5 dl tejszín 

1 ek vaj 

Hozzávalók a csokitetőhöz:

0,5 tábla 85%-os étcsoki

1 ek vaj

1 ek olaj

Extra a tetejére:

1 maréknyi reszelt mandula 


Elkészítés:

A muffinport, a vizet, az édesítőt és az olajat összekeverem, kör alakú szilikonformába öntöttem, 25 perc alatt, 180 fokon, légkeveréssel megsütöttem. Kihűtöttem, félbe vágtam.

A pudingport az édesítővel, tejjel és teszínnel kikevertem, tűzre tettem, és folyamatos keveréssel, közepes lángon besűrüsítettem. Levettem a tűzről, belekevertem 1 ek vajat.

A félbevágott piskóta mindkét felét megkentem a lekvárral, és az alsó felére kentem a langyos csokikrémet. Erre helyeztem a piskóta felső részét (lekváros felével lefele).

Végül vízgőz fölött megolvasztottam a csokit, belekevertem 1 ek vajat, és a torta tetejére csorgattam.