Csodás csupacsoki torta

Hozzávalók a piskótához:
1 tasak Nocarb kakaós muffinpor
3,5 dl víz
3 ek édesítő
30 ml olaj
Hozzávalók a töltelékhez:
2 ek cukormentes narancslekvár (vagy eperlekvár, vagy bármilyen ízű lekvár)
1 tasak kakaós pudingpor
2 dl növényi tej
3 ek édesítő
0,5 dl tejszín
1 ek vaj
Hozzávalók a csokitetőhöz:
0,5 tábla 85%-os étcsoki
1 ek vaj
1 ek olaj
Extra a tetejére:
1 maréknyi reszelt mandula
Elkészítés:
A muffinport, a vizet, az édesítőt és az olajat összekeverem, kör alakú szilikonformába öntöttem, 25 perc alatt, 180 fokon, légkeveréssel megsütöttem. Kihűtöttem, félbe vágtam.
A pudingport az édesítővel, tejjel és teszínnel kikevertem, tűzre tettem, és folyamatos keveréssel, közepes lángon besűrüsítettem. Levettem a tűzről, belekevertem 1 ek vajat.
A félbevágott piskóta mindkét felét megkentem a lekvárral, és az alsó felére kentem a langyos csokikrémet. Erre helyeztem a piskóta felső részét (lekváros felével lefele).
Végül vízgőz fölött megolvasztottam a csokit, belekevertem 1 ek vajat, és a torta tetejére csorgattam.