Sajtos-baconos mini buci

Hozzávalók (27 darabhoz):
120 g rostmix
3 tojás + 1 lekenéshez
1 csomag sütőpor
1 ek. só
1 ek édesítő
150 ml natur joghurt
100 g olvasztott vaj vagy kókuszzsír
0,5 dl víz
250 gramm Mascarpone krém
15 dkg. kockázott bacon
15 dkg. Reszelt sajt
Elkészítés:
A 3 tojást, vizet, sót, édesítőt, joghurtot, vajat összekeverjük, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a sütőporral kevert rostmixet. 5 perc pihentetés után két részre osztjuk a tésztát, kb. fél centi vastagra nyújtjuk az egyiket, és kör alakú kiszúróval kiszagatjuk.
A töltelékhez a bacont kicsit megpirítjuk, és robotgéppel összedolgozzuk a mascarpone-val, és egy maréknyi reszelt sajttal.
A körök felére rákenyjük a krémet, a körök másik felével pedig befedjük őket, és a szélüknél kicsit összenyomogatjuk, és tepsire sorakoztatjuk őket.
180 fokon 30 percig sütjük légkeveréssel. Amíg megsül az első adag, elkészítjük a második adagot.